Mikies is er nog meer voor haar klanten

Mikies is er nog meer voor haar klanten

Sinds vrijdag 3 april heeft Mikies twee bezorgfietsen in gebruik! Mikies Delivery! is dan ook officieel geboren. Mikies Delivery! staat nog in de kinderschoenen. Dat is ook niet zo raar, omdat we een kleine maand geleden pas zijn begonnen met rondbrengen van bestellingen.

Toch is het bezorgen een succesje geworden, ondanks deze moeilijke tijd. Vandaar dat Mikies de pijlers voorlopig gaat zetten op afhalen en bezorgen. Om het bezorgen te optimaliseren is er gekozen om twee fietsen in gebruik te nemen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contactgegevens

Samen houden van goed eten
Clarissenstraat 2
5281AZ Boxtel

0411 – 68 30 50
info@vanzonscatering.nl