Over ons

Over ons

Samen houden wij van goed eten. Daarom genieten wekelijks meer dan duizend mensen van onze producten. Deze mensen genieten van onze producten in onze cafetaria, op een feest, op het werk of bij een evenement. Of het nu gaat om een bamischijf en een frietje of een totaal verzorgde barbecue, voor beide producten bent u bij ons op het juiste adres.

SAMEN

Een cateringbedrijf, cafetaria en een frietwagenverhuur. Ieder met een eigen naam en eigen specialisatie. Zo staat Van Zon’s Catering voor goede en smaakvolle producten. Cafetaria Mikies is er juist voor degene die houden van een lekker frietje, snackje of broodje. Vandaar dat Mikies jouw favoriete cafetaria is. Tot slot is Smulfriet sinds 1 juli geïntegreerd binnen onze groep. Zij staan voor lekker genieten en zorgen met hun frietwagens voor goed eten tijdens een feestje of evenement.

HOUDEN

We houden van een groene planeet. Vandaar dat diverse afvalstromen binnen onze ondernemingen worden gescheiden. Wat dacht u van papier, glas en gebruikt frituurvet. Dit willen we in de toekomst uitbreiden met PMD-afval. Verder maken we in onze cafetaria gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen (tassen en zakken). Deze duurzame verpakkingsmaterialen willen we in de toekomst uitbreiden. Bij Van Zon’s Catering en Smulfriet zijn we steeds meer aan het digitaliseren. We willen namelijk het gebruik van papier en inkt terugdringen.

GOED ETEN

Goed eten is belangrijker dan ooit en dat moet voor iedereen toegankelijk zijn. Zo kunnen al onze bedrijven glutenvrije producten bereiden en serveren. Zo serveren we bij Mikies en Smulfriet glutenvrije snacks en friet. En dat assortiment is niet klein, zo beschikken ze over een kroket, frikandel, Mexicano, kipnuggets en bamischijf. Ook bij Van Zon’s Catering zijn er allerlei mogelijkheden wat betreft glutenvrij, zo is de eigengemaakte aardappelsalade glutenvrij.

Ook vegetarische producten zijn niet meer weg te denken vandaag de dag. Bij Mikies en Smulfriet hebben ze dan ook een groot assortiment aan deze snacks. Bij Van Zon’s Catering zijn diverse pastasalades vegetarisch en maken ze gebruik van vleesvervangers.

1
Merken
1
Websites
1
Jaar
1
Werknemers

Dit zijn onze merken en hier zijn we trots op:

Contactgegevens

Samen houden van goed eten
Clarissenstraat 2
5281AZ Boxtel

0411 – 68 30 50
info@vanzonscatering.nl